17 Mayıs 2014 Cumartesi

Kitap Tanıtımı: A Thousand Pieces of You - Claudia Gray

Marguerite Caine'in fizikçi anne babası radikal bilimsel başarılarıyla ünlü. En şaşırtıcı buluşları Alevkuşu, kullanıcılarının bazılar bizimkinden oldukça farklı olan paralel evrenlere gitmesini sağlıyor. Ancak Marguerite'nin babası öldürüldüğünde katil, babasının esrarengiz ve yakışıklı asistanı Paul, yasalar ona ulaşamadan başka bir evrene kaçıyor.

Marguerite ailesini yok eden adamın serbest olmasına izin veremez. Bu yüzden Paul'un peşinden, hayatlarının inanılmaz şekilde tanıdık gelen şekillerde birbirine dolandığı paralel evrenlere gidiyor. Her karşılaşmalarında Paul'un suçluluğunu ve kendi kalbini sorgulamaya başlıyor. Yakın zamanda babasının ölümünün arkasındaki gerçeğin düşünebileceğinden çok daha uğursuz olduğunu keşfediyor.


Senin Bin Tane Parçan, yaşayabileceğimiz sayısız diğer yaşamın olduğu karmaşık bir çoklu evreni keşfetmenizi sağlıyor ve binlerce ihtimalin ortasında bir aşkın kurtulup kurtulamayacağını sorguluyor.



***

Claudia Gray, çok satan Evernight serisinin yazarı. Kitap yakın zamanda Pegasus Yayınları'ndan çıktı. Bu kitabı da çıkarmalarını umuyorum. Kapak tasarımı çok güzel ve dikkat çekici.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder